Het verhaal van Lionel Messi gaat verder als

2023-08-24 17:26

Inter Miami 3-3 Cincinnati (5-4 op pennen): The Herons gaan door naar de finale van de US Open Cup met NOG EEN overwinning na strafschoppen. Het verhaal van Lionel Messi gaat verder.

De waanzin van Messi bleef woensdagavond toenemen toen Inter Miami zijn bekerreeks voortzette met een overwinning in een penalty shootout.

Inter Miami won zaterdagavond de allereerste titel ooit in de Leagues Cup-finale, maar de ploeg van David Beckham wil er daarna al een tweede aan toevoegen

FC Cincinnati verslaan in de kwartfinale van de US Open Cup na strafschoppen.

Nadat Luciano Acosta de MLS-leiders in de 18e minuut op voorsprong zette, sprong Cincinnati eenvoudig uit naar een 2-0-voorsprong.

voordat Brandon Vazquez de voorsprong acht minuten in de tweede helft vergrootte.

Toen hij in de 68e minuut een doelpunt terugkreeg op een pass van Messi, gaf Leonardo Campana de bezoekers de kans om in de wedstrijd te blijven.

De WK-winnaar leek niettemin zijn eerste nederlaag te gaan lijden terwijl hij een Inter Miami-trui droeg.

Maar sinds het Messi-wonder in Miami is niets volgens plan verlopen, en woensdag was daarop geen uitzondering.

Messi zorgde opnieuw voor de inspiratie voor de comeback van Miami. De Argentijn produceerde opnieuw een briljante laatste daad, net als bij zijn debuut.

Messi ontving de bal op de rand van het strafschopgebied in de zevende minuut van de verlenging en stuurde een prachtige pass binnen waar Campana opnieuw zijn hoofd op zette, waardoor de wedstrijd verlenging werd.

Josef Martnez bezorgde Miami het eerste voordeel drie minuten in de eerste verlenging, maar Cincinnati bracht drie minuten later de stand in evenwicht na het doelpunt van Yuya Kubo, waarvoor strafschoppen nodig waren.

en Miami's tweede vuurgevecht in een week.

Miami's eerste poging in de shootout was succesvol dankzij Messi, en beide teams waren na vier ronden ongeslagen.

Voor het bovengenoemde nieuws is Junmao Sports een professionele, op maat gemaakte voetbal- of basketbaltrui, sportartikelen en gesublimeerde sportkledingleveranciers uit China. We kunnen een volledig assortiment teamkleding aanbieden, van keeperstenues tot voetbalsokken, u bent verzekerd van geweldige prijzen. Onze volledige personalisatieservice biedt voetbalshirtbedrukking en -borduurwerk van hoge kwaliteit voor alle team- en trainingskleding. We kunnen ook voetbalhesjes, tassen, hoeden, regenjassen en meer personaliseren!

We exporteren onze producten naar plaatsen zoals de Verenigde Staten, de VAE, Europa, Zuid-Amerika, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, landen in het Midden-Oosten, Oost-Azië en andere ontwikkelde voetballanden, en hebben langdurige en goede samenwerkingsrelaties onderhouden met vele internationaal gerenommeerde sportmerken. We worden gerekend tot een van de fabrikanten, exporteurs en groothandelsleveranciers van teamuniformen uit China.

Ontvang de laatste prijs? We reageren zo snel mogelijk (binnen 12 uur)