Team WK vrouwen 2023 gidst deel : Nigeria 0-0 Canada

2023-07-21 15:06

De wedstrijd eindigde in een gelijkspel omdat Nigeria en Canada aan elkaar gewaagd waren.

Canada 0:0 Nigeria

Chiamaka Nnadozie leidt de 10-man Super Falcons naar een cruciaal gelijkspel.

Verslag van Nigeria vs. Canada's Women's World Cup 2023 Group B ontmoeting in Melbourne Rectangular Stadium,

waar doelman Chiamaka Nnadozie een belangrijke rol speelde om Randy Waldrum's Super Falcons in een puntloos gelijkspel te houden.

Na de 1-0 overwinning van de co-hosts op Ierland op donderdag, bleven de landen elk met één punt achter, achter het topteam van de groep,

Australië, met twee.

Beide teams kregen kansen, maar Sinclair, die in de 70e minuut werd gewisseld, was waarschijnlijk het meest boos omdat ze al een goede kans had verspeeld.

toen ze het doel in de eerste negen minuten miste.

Nigeria slaagde er in de tweede helft nog maar net in om het laatste derde deel binnen te gaan, maar ze verdedigden wanhopig om de Canadezen tot het einde buiten te houden.

Nnadozie zakte op haar knieën en balde haar vuisten om te vieren bij het laatste fluitsignaal.

Deborah Abiodun kreeg in blessuretijd een rode kaart, wat de feestvreugde van Nigeria deed slinken. Ze zal niet spelen in hun aanstaande wedstrijd tegen Australië.

Voor het bovengenoemde nieuws is Junmao Sports een professionele op maat gemaakte voetbal- of basketbaltrui, sportartikelen, leveranciers van gesublimeerde sportkleding uit China. We kunnen een volledig assortiment teamkleding aanbieden, van keeperstenues tot voetbalsokken, u bent verzekerd van geweldige prijzen. Onze volledige personalisatieservice biedt hoogwaardige bedrukking en borduursels van voetbalshirts voor alle team- en trainingskleding. We kunnen ook voetbalhesjes, tassen, mutsen, regenjassen en meer personaliseren!

We exporteren onze producten naar plaatsen zoals de Verenigde Staten, de VAE, Europa, Zuid-Amerika, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, het Midden-Oosten, Oost-Azië en andere voetbalontwikkelde landen, en hebben langdurige en goede samenwerkingsrelaties onderhouden met veel internationaal bekende sportmerken. We worden geteld als een van de Team Uniforms-fabrikanten, exporteurs en groothandelsleveranciers uit China.

Ontvang de laatste prijs? We reageren zo snel mogelijk (binnen 12 uur)