Het Chinese bod op het WK 2026 lijkt voorbij

2024-09-11 20:00

11 september nieuws: In de tweede ronde van de Aziatische kwalificatietoernooien voor het Wereldkampioenschap, het Chinese nationale voetbalteam was omgedraaid 1- 2 door Saoedi Arabië met 10 spelers at thuis.

Na twee rondes van wedstrijden, ze scoorde 1 doelpunt en tegen 9 doelpunten, ranking aan de onderkant van de C groep stand.

Vandaag, de Koreaanse media Edaily schreef een artikel, zeggende dat de uitdaging van het Chinese team om impact het Wereldkampioenschap 2026 lijkt te zijn geëindigd voor op schema, en Chinees voetbal is nog steeds dalend. De media schreef:

Er heeft geen omkering voorgedaan. Na verlies 0-7 tegen Japan uit, het Chinese team terug naar hun thuisveld en werd teruggedraaid door Saoediër Arabië zelfs toen ze één meer speler hadden voor een lange tijd.

Na het spel, het leek dat sommige spelers tranen vergieten op de scène, en schreeuwen om Ivan om ontslagen te werden gehoord in het publiek. Chinees voetbal is nog steeds dalend.

De eerste 20 minuten van de wedstrijd waren zeer soepel voor het Chinese team. In de 14e minuut van de wedstrijd, zij veroorzaakten een eigen doelpunt om te nemen een 1-0 voorsprong, en 5 minuten later,

de tegenstander speler Cano werd weggestuurd voor kwaadaardige wraak. Op dit moment, het Chinese team niet alleen geleid door één doelpunt% 2c maar ook had één meer speler.

Echter, de richting van de volgende wedstrijd zag als het Chinese team was één man kort. Zij opgesteld een defensieve houding vroeg, en Saoedi Arabië, wat één man kort, lanceerde een offensief golf,

wat erg ironisch was. In het einde, in de 39e minuut van de eerste helft, het Saoedische team ook gelanceerd een aanval via een hoek trap om de score gelijk te maken.

In de tweede helft, het Chinese team kan nog steeds niet spelen het voordeel van cijfers. Hoewel ze bijna veranderden de score in de tweede helft, op het laatste moment van het spel,

het Chinese team verloor de bal opnieuw vanwege het offensief gelanceerd door de tegenstander's corner trap, en eindelijk geleden a 1 -2 omkering. Gedurende 70 minuten van het hele spel,

het Chinese team speelde één meer speler, maar Saoedi Arabië pakte nog steeds de 3 punten. In optelling, in gisteren's game, de Chinees team had een fulltime bezit percentage van 42,7%,

terwijl het Saoedische team, dat één man kort, was een bezit percentage van 57,3% had.

Na 0-7 verlies van Japan in de eerste ronde, het Chinese team, dat beide games, verloor aan de onderkant van Groep C begin, wordt het enige team in de groep om alle games te verliezen.

Hoewel slechts twee ronden van 18 zijn gespeeld, de uitdaging van het Chinese team om impact het Wereld Cup 2026 lijkt te hebben eindigde.

Ontvang de laatste prijs? We reageren zo snel mogelijk (binnen 12 uur)