Grote boosheid! Saudi-Arabië draaide Argentinië met 2-1 om, Messi schoot Shehri neer en scoorde.

2022-11-22 22:38

Op 22 november, in de eerste ronde van Groep C van de groepsfase van de Wereldbeker, stond Argentinië tegenover Saoedi-Arabië. In de eerste helft werd Paredes neergehaald in het strafschopgebied van de tegenstander, maakte Messi een schot en Argentinië 1-0 Saoedi-Arabië; in de tweede helft maakte Saleh Shehri de stand gelijk voor Saoedi-Arabië en leverde Salim Dosari een bijdrage.

Soccer Jerseys

【Belangrijke gebeurtenissen van het spel】

In de 10e minuut nam Messi een strafschop om Alovais te misleiden en schoot hij met links. Argentinië 1-0 Saoedi-Arabië.

In de 48e minuut kreeg Messi de bal van de middenvelder en werd afgesneden. Saudi-Arabië maakte een rechte trap naar de aanvalshelft. De bal kwam bij Saleh-Shehri. Hij koos ervoor om het doel met zijn linkervoet te raken. De bal ging langs de tien vingers van Martinez. Uit, Saoedi-Arabië 1-1 Argentinië.

In de 54e minuut werd het door Saoedi-Arabië georganiseerde offensief goedgekeurd door Argentinië. Salim Dosari greep de stip in het strafschopgebied, ontwijkde en schoot. Martinelli was hulpeloos en Saoedi-Arabië 2-1 Argentinië.

Acht minuten blessuretijd in de tweede helft, de wedstrijd was afgelopen en Argentinië werd met 1-2 teruggedraaid door Saoedi-Arabië.

Messi scoorde in de openingsfase een strafschop, maar Saoedi-Arabië maakte na aanvang van de tweede helft twee doelpunten op rij om de score in te halen. Dit is ook de eerste overwinning voor een Aziatisch team in dit WK!